Flora i fauna de Formentera

La petita illa de Formentera sempre ha cridat l’atenció pels seus increïbles paisatges mediterranis. Sens subte, endinsar-se al Parc Natural de ses Salines d’Eivissa i Formentera és la millor manera de descobrir la variada fauna i flora, pròpia de les illes Pitiüses.

Pins i savines conformen el paisatge dels boscos mentre que les dunes i els arbustos voregen les platges i els estanys de la costa. També sota la mar trobam una de les protagonistes essencials d’aquest ecosistema, la posidònia, planta marina sense la qual aquesta illa no seria la mateixa.

La fauna de l’illa també és molt variada, amb més de dos-centes tipus d’aus censades que han trobat aquí la seva llar, ja sigui de forma permanent o fent parada dels seus llargs viatges migratoris. També les sargantanes autòctones de colors vistosos són un dels animals més emblemàtics de l’illa que fàcilment es poden trobar prenent el sol a qualsevol punt de l’illa.

En definitiva, Formentera, i el parc natural especialment, és una visita única per a aquells que vulguin conèixer la Mediterrània i la seva àmplia biodiversitat.

Flora i fauna. Parc Natural

Events a Formentera