Com arribar-hi?

Formentera és una veritable illa, ja que en no tenir aeroport, només s’hi accedeix per via marítima. Això fa que arribar a ella sigui una mica més complicat i car. No obstant això, les virtuts de Formentera —excel·lent estat de conservació i tranquil·litat— es deuen en gran mesura a aquest aïllament.

L’arribada a Formentera es fa a través de l’illa d’Eivissa a la qual podem accedir per via aèria o per via marítima des de diversos ports peninsulars: València, Dénia i Barcelona. La naviliera Baleària uneix els ports de Dénia i Formentera directament en els mesos de temporada alta.

Un cop a Eivissa, per arribar fins al port de la Savina —l’única via d’entrada i sortida a l’illa— diverses navilieres realitzen trajectes cada dia de la setmana amb diferent intensitat horària (segons la temporada). La navegació entre el port d’Eivissa i la Savina té una durada d’uns 35 minuts.

Navilieres que realitzen trajectes a l’illa des d’Eivissa:

Altres dades d’interés:

  • Pròxim ferri: pàgina web d’informació integrada del trànsit marítim entre els ports d’Eivissa i de Formentera: www.proximoferry.com
  • Taxi marítim: Barco Salao: (+34) 609 84 71 16 | www.formenterawatertaxi.es
  • Fly & Vai Global Touristic Services: Ofereix servei de transfer amb autobús de l’aeroport al port d’Eivissa, bitllets de vaixell, allotjaments, excursions, lloguer de vehicles i serveis especials. 629.585.917 | www.flyevai.com

Regulació de la circulació de vehicles de l’1 de juny al 30 de setembre (tots dos inclosos)

En aplicació de la Llei per a la sostenibilitat mediambiental i econòmica de l’illa de Formentera, es regula l’entrada a l’illa, la circulació i l’estacionament en via pública de tota mena de vehicles de motor.

Els visitants que vinguin amb el seu vehicle propi podran realitzar la seva sol·licitud en la web www.formentera.eco