Explorar

En familia

Formentera, amiga de la infància

Formentera és la destinació estrella per gaudir d’unes inoblidables vacances amb els fills. Aigües turqueses, tranquil·les i temperades, i un entorn perfectament conservat, constitueixen un autèntic paradís per a tota la família.

Una típica construcció illenca, una caseta rural al camp, o un allotjament en un dels diferents nuclis urbans, a no més de 20 minuts amb cotxe del punt més allunyat de l’illa, permeten poder gaudir de tot tipus d’activitats per terra i per mar.

Per terra, tranquils passejos amb bicicleta per les diferents rutes cicloturístiques, a peu pels innombrables camins rurals, i visites a l’ampli patrimoni cultural repartit per tota l’illa, et permetran gaudir de la natura en estat pur.

Per mar, una àmplia oferta d’activitats aquàtiques, com el surf de vela, surf de rem, caiac, submarinisme, o el simple relax a les idíl·liques platges d’arena blanca i d’aigües transparents, faran de l’estada una vivència única.

El bon clima de Formentera durant tot l’any permet gaudir de cada racó i banyar-se al mar en qualsevol època. L’illa a la primavera ofereix el seu millor aspecte per gaudir de la magnífica llum i increïble color. Lluny de l’enrenou estival, una posta de sol o una simple mirada al cel i al mar es converteixen en un espectacle únic que, per si mateix, ja justifica una visita a l’illa.

Activitats per a infants

A l’illa hi ha diferents empreses de turisme actiu que ofereixen activitats i cursos d’aprenentatge per a nens i nenes.

Esports aquàtics (a partir de 4 anys)

Excursions a cavall:

Passejades en bici i petites caminades al mapa de rutes verdes que pots descarregar-te aquí.

Submarinisme (cursos a partir de 10 anys, busseig a partir de 7)

Centre d’interpretació de Can Marroig:
Activitats per conèixer el Parc Natural de ses Salines d’Eivissa i Formentera: Tel. 971301460 ext. 3 | espaisdenatura@gmail.com | Més informació aquí.

Esdeveniments A Formentera