Activitats

En bici

Tengues cura del medi ambient i gaudeix l’illa a pedals

L’entorn natural de Formentera és propici per practicar esport a l’aire lliure i quina millor manera que pedalejant sobre una bicicleta, el mitjà de transport favorit en tota l’illa.

En els últims anys s’han senyalitzat 32 rutes verdes, de les quals moltes són aptes per a bicicleta. Més de 100 quilòmetres on recrear-te en el paisatge de Formentera. Pedalejar aquí és molt segur gràcies a les rutes i els carrils especials per a ciclistes. Si a això li sumam que es tracta d’una illa pràcticament plana, podem dir que Formentera és el destí ideal per als amants de la bicicleta de tots els nivells. Únicament la Mola serà el desnivell que obligarà forçar la marxa, però valdrà la pena quan hi contemplis les vistes.

Durant els mesos d’hivern és una activitat perfecta per practicar esport i endinsar-se en la pau imperant durant aquesta època de l’any, mentre que a l’estiu és la forma més senzilla d’oblidar-te de cercar pàrquing i d’ajudar ecològicament a preservar l’illa causant menor impacte, és més, l’accés al parc natural és gratuït per a les bicicletes.

Formentera també és un bon punt de reunió per als ciclistes de muntanya que vulguin participar en esdeveniments esportius. A l’octubre es celebren a l’illa tres carreres: la Volta cicloturista a Formentera en BTT (una prova per a ciclistes de qualsevol nivell sense afany de competició, amb 1.000 metres de desnivell i 3 etapes), la BTT La Mola (per a ciclistes que prefereixen competir , amb sortida i arribada al Pilar de la Mola) y el Triatló Illa de Formentera, amb 3 modalitats (olímpic, esprint i equip de relleus).

Metrominut Formentera, millor en bicicleta
Amb l’objectiu de promoure la mobilitat en bicicleta el Consell Insular de Formentera ha editat aquest mapa en què s’assenyalen vuit rutes en bicicleta, pròximes al port de la Savina, indicant la distància i el temps que es sol tardar a recórrer-les.

Empreses:

Formentera Ebikes Tours – Tel +34 649738092 – www.formenteraebikestours.com

Events a Formentera