Activitats

Submarinisme

Submergeix-te en les aigües turqueses de Formentera

A Formentera se la coneix per les seves paradisíaques platges de finíssima arena blanca, però hi ha un altre paradís amagat sota les seves aigües que espera ser descobert.

L’habitual tranquil·litat i nitidesa de les aigües de l’illa, gràcies a les praderies de posidònia oceànica , fan que Formentera sigui el lloc perfecte per als amants del submarinisme i de la fotografia subaquàtica, ja que permeten una magnífica visió a considerable distància i profunditat.

Bateig de submarinisme: L’illa ofereix l’entorn i les condicions perfectes per iniciar-se al món del submarinisme, donant l’oportunitat als principiants de realitzar el baptisme directament al mar i submergint-se en entorns tan paradisíacs com la Reserva Marina des Freus.

I pe als que un cop fet el baptisme vulguin seguir submergint-se en el món del submarinisme, a les escoles de busseig de Formentera es poden realitzar des dels cursos més bàsics als més especialitzats.

Cursos : PADI Open Water Diver · Scuba Diver · Advanced Open Water Diver · Rescue Diver · Dive Master · Cursos de fotografia · Cursos d’especialitat: naturalista subaquàtic, busseig profund, nitrox, EFR…

I, a més, el PADI Bubblemaker, una forma genial d’introduir els nens de 8 anys en endavant en el món del busseig a uns 2 metres de profunditat, sempre supervisats de prop per un instructor de PADI.

Immersió lleugera: aquesta modalitat permet arribar als llocs més recòndits de l’illa i explorar-simplement amb unes ulleres, tub i aletes. Formentera es caracteritza pels seus fons d’arena blanca però també posseeix fons rocosos espectaculars que alberguen una flora i una fauna rica i variada.

Empreses de busseig: a l’illa hi ha quatre empreses de busseig que organitzen cursos, excursions d’immersions i immersions lleugeres, són les següents:

Formentera Divers – Tel +34 971 180 561 – www.formenteradivers.com

Vellmarí – Tel.Tel.34 971 322 105 – www.vellmari.com

Orcasub – Tel. +34 971 328 001 – +34 639 601 839 – www.orcasub.com

Punts d’immersió destacats: Plataforma Mariana, Punta Prima, punta de sa Gavina, es Racó alt, es Banc, Rocabella, s’Arc.

En el nostre catàleg de submarinisme trobaràs els punts d’immersió més coneguts amb la seva una fitxa individual i tots els detalls.

Esdeveniments a Formentera