Pagina en fase beta 
En família


Què fer

FORMENTERA, AMIGA DE LA INFÀNCIA

Formentera és la destinació estrella per gaudir d’unes inoblidables vacances amb els teus fills. Aigües turqueses, tranquil·les i temperades, i un entorn perfectament conservat, constitueixen un autèntic paradís per a tota la família. Una construcció tradicional  enclavada a la Reserva Natural de ses Salines, una caseta rural al camp, o un allotjament en un dels diferents nuclis urbans, a poc més de 20 minuts en cotxe del punt més allunyat de l’illa, permeten poder gaudir de tot tipus d’activitats per terra i per mar.

Per terra, tranquil·les passejades en bicicleta per les diferents rutes cicloturístiques, a peu pels innombrables camins rurals, i visites a l’ampli patrimoni cultural repartit per tota l’illa, et permetran gaudir de la natura en estat pur. Per mar, una àmplia oferta d’activitats aquàtiques, com el surf, surf de vela, surf de rem, caiac, submarinisme, o simplement relaxar-se a les idíl·liques platges d’arena blanca i caletes d’aigües transparents: una vivència única.

El bon clima de Formentera durant tot l’any permet gaudir de cada racó i banyar-se al mar en qualsevol època. L’illa a la primavera i a la tardor ofereix el seu millor aspecte per gaudir de la seva llum magnífica i el seu color increïble. Lluny de l’enrenou estival, una posta de sol o una simple mirada al cel i al mar es converteixen en un espectacle únic que ja justifica una visita a l’illa.

ACTIVITATS PER A INFANTS

A l’illa hi ha diferents empreses de turisme actiu, que ofereixen activitats i cursos d’aprenentatge per a nens i nenes.

ESPORTS AQUÀTICS (a partir de 4 anys)

EXCURSIONS A CAVALL:

PASSEJADES EN BICI I PETITES CAMINADES al mapa de rutes verdes que pots descarregar-te aquí.

SUBMARINISME (cursos a partir de 10 anys, busseig a partir de 7)

CENTRE D’INTERPRETACIÓ DE CAN MARROIG
Activitats per conèixer el Parc Natural de ses Salines d’Eivissa i Formentera: (+34) 971 30 14 60 ext. 3 | espaisdenatura@gmail.com | Més informació  aquí.

Informació detallada a Formentera en Família.

mostrar_en_view: