Pagina en fase beta 
A cavall


Què fer

El clima suau durant tot l’any, l’orografia i el paisatge salvatge de Formentera fan de l’illa un lloc ideal per fer llargues passejades a cavall. L’illa de Formentera ofereix camins entre els boscos de pins i savines, un paisatge lunar a la zona rocosa de Can Marroig, l’olor dels arbustos aromàtics que ens acompanya al llarg dels camins, l’estany des Peix i els seus colors, que componen una paleta cromàtica infinita.

En el nostre catàleg Formentera a Cavall trobaràs dues propostes d’excursions diferents: una de més curta, pensada per als genets menys experts, i una altra adreçada als genets que tenen un nivell més avançat, una mica més llarga. A més d’excursions a cavall, l’empresa local Es Boixets ofereix classes particulars per a aquells que vulguin iniciar-se en la pràctica d’aquest esport.

Per contractar excursions en grup, passar un dia diferent en família o contractar serveis especials per a celebracions: Rutes Es boixets: 669.572.896 | vicent_juan@hotmail.com | www.rutasesboixets.com

mostrar_en_view: 
descarga: