Pagina en fase beta 
Submarinisme


Array


Formentera és coneguda per les seves paradisíaques platges de finíssima arena blanca, però hi ha un altre paradís amagat sota les seves aigües esperant ser descobert. L’habitual tranquil·litat i nitidesa de les aigües de l’illa, gràcies a la praderia de Posidonia Oceànica, fan que Formentera sigui el lloc perfecte per als amants del submarinisme i de la fotografia subaquàtica, ja que permeten una magnífica visió a molta distància i profunditat.

BATEIG DE SUBMARINISME
L’illa ofereix l’entorn i les condicions perfectes per iniciar-se al món del submarinisme, i o fereix l’oportunitat als principiants de realitzar el bateig directament al mar i submergint-se en entorns tan meravellosos com la Reserva Marina des Freus. Per aquells que una vegada fet el bateig vulguin seguir submergint-se al món del submarinisme, a les escoles de busseig de Formentera es poden realitzar des dels cursos més bàsics als més especialitzats. 

CURSOS
PADI Open Water Diver · Scuba Diver · Advanced Open Water Diver · Rescue Diver · Dive Master · Cursos de fotografia · Cursos d’especialitat naturalista subaquàtica, busseig profund, EFR...
A més a més el PADI Bubblemaker, una forma genial d’introduir els nens de 8 anys en amunt en el món del submarinisme a uns 2 metres de profunditat, sempre supervisats de prop per un instructor de PADI. 

IMMERSIÓ LLEUGERA
Aquesta modalitat permet arribar als llocs més recòndits de l’illa i explorar-los simplement amb unes ulleres, tub i aletes. Formentera es caracteritza pels seus fons d’arena blanca però també posseeix fons rocosos espectaculars que alberguen una flora i una fauna rica i variada. 

EMPRESES DE BUSSEIG 
A l’illa hi ha 4 empreses de busseig que organitzen cursos, excursions de snorkeling i immersions , són les següents:


PUNTS D’IMMERSIÓ DESTACATS 
Plataforma Mariana, Punta Prima, Punta de la Gavina, es Racó alt, es Banc, Rocabella, s’Arc.

Al nostre catàleg de submarinisme trobaràs els punts d’immersió més coneguts amb la seva fitxa individual i tots els detalls.
mostrar_en_view: