On dormir

Més de 200 allotjaments: petits hostals, habitatges turístics, apartaments, hotels, agroturismes …
Utilitza el nostre cercador per veure els allotjaments disponibles per zones o descarrega’t un llistat d’allotjaments aquí

ACAMPADA I CÀMPING

L’acampada lliure està prohibida a tota l’illa, també ho està pernoctar en qualsevol tipus de vehicle així com dormir a la platja i en zones boscoses.

LLOGUER LEGAL

A Formentera disposem d’una planta hotelera familiar, apartaments, cases d’hostes, fondes i hostals. A més, molts petits propietaris destinen les seves cases a ús turístic. Llegir més

Llogar un habitatge de vacances legalitzada dóna unes garanties de seguretat i comoditat al turista. Per contra, llogar allotjaments que es troben en situació d’il·legalitat, deixa sense protecció a l’inquilí, incentiva l’oferta submergida i eximeix el propietari de les obligacions que té amb la societat. El lloguer d’habitatges turístics legals és una garantia de seguretat, de convivència i d’un model urbà sostenible per a Formentera.

Propietaris

Si vols que el teu allotjament aparegui aquí posa’t en contacte amb nosaltres a turisme@formentera.es indicant “ALOJAMIENTO WEB” o truca al 971 32 12 10.