Llocs d’interés

Mirador de Formentera

De camí a la Mola, aquest mirador és parada obligatòria

Hi ha un lloc a l’illa de Formentera idoni per contemplar tota la seva extensió i així admirar la totalitat del seu paisatge. Es tracta del mirador de Formentera, un punt de parada obligatòria per a tot visitant que vulgui conèixer l’illa des de tots els angles.

En tractar-se d’una illa de poca altitud, cal dirigir-se cap a l’est de Formentera per arribar al petit altiplà de la Mola, la zona més elevada de l’illa amb una altitud màxima de 192 m.  Un cop s’agafa la carretera que condueix a aquesta zona, després de passar pes Caló de Sant Agustí, trobarem, just abans d’arribar al cim, un restaurant amb vistes a ponent on es podrà aparcar facilment per contemplar les vistes. Aquí es troba aquest mirador tan especial on fer una parada al camí cap al Pilar de la Mola.

La costa nord i sud de l’illa, amb la platja de Migjorn, la de ses Platgetes, a tramuntana i la des Caló com a protagonistes, es poden observar en la seva totalitat, de la mateixa manera que la carretera envoltada de camp que travessa tota l’illa fins al port de la Savina.

Probablement el millor moment per visitar aquest lloc és a última hora del dia, moment en el qual aquest paisatge es completa amb els tons vermellosos del capvespre.

Esdeveniments a Formentera