Web oficial de Turisme de Formentera

Activitats

Rutes verdes

Coneix el costat més natural de l’illa a peu o a pedals

Per als que visiten Formentera, desembarcar aquí és sinònim de calma. Aquesta sensació privilegiada de viure sense presses es multiplica si apostam per conèixer l’illa a peu o amb bicicleta.

Fer-ho ens permet accedir a llocs imperceptibles des de la carretera, apreciar l’illa des d’un altre angle i conèixer la Formentera més natural i genuïna de la manera més respectuosa.

Formentera compta amb 32 circuits polivalents que es poden recórrer a peu, en marxa nòrdica o amb bicicleta. Aquestes 32 rutes verdes (estrenades el 2015) són camins entrellaçats que sumen més de 100 quilòmetres, la majoria d’ells accessibles amb bicicleta.

En el nostre catàleg de rutes verdes, presentam una síntesi de cadascuna amb els principals punts d’interès, dades geogràfiques i valor natural o patrimonial.

La marxa nòrdica és una de les disciplines esportives més recomanades actualment per la seva senzillesa i efectivitat. Fora de temporada alta, a l’Oficina d’Informació Turística de Sant Francesc està disponible per als visitants que el sol·licitin l’equipament necessari per a la pràctica de marxa nòrdica (bastons).

Per als amants de la bicicleta l’illa representa la comoditat de posseir una geografia pràcticament plana per la qual cosa recomanem el seu ús, alhora que col·laborarà amb la conservació de l’entorn.

Esdeveniments a Formentera