Activitats

Caiac

Coneix la costa de Formentera a cop de rem

El caiac, “bot del caçador” en llengua inuit, és una disciplina de navegació d’uns 4.000 anys d’antiguitat i d’origen esquimal que ha anat evolucionant fins a esdevenir un esport practicat per milions de persones.

És un esport perfecte per iniciar-se al mar, i permet una evolució progressiva amb la màxima seguretat fins al nivell que es proposi.

Un clima moderat durant tot l’any i la seva geografia accessible fan de Formentera el destí perfecte per practicar el caiac a diferents nivells, de manera que les rutes s’adapten tant al principiant com a les famílies amb nens o a les exigències dels esportistes més preparats.

L’illa compta amb diferents centres nàutics amb vasta experiència, tant a nivell tècnic com turístic i de seguretat. Podem optar per navegar unes poques milles arran de platges paradisíaques on poder realitzar parades còmodes o bé endinsar-nos en rutes més llargues que ens mostren la cara més rocosa, escarpada i misteriosa de Formentera, i satisfer tant el costat més esportiu d’aquesta activitat com la curiositat del viatger per conèixer les històries que han modelat el caràcter de la menor de les Pitiüses i els seus habitants.

Situat al port de la Savina es troba:

Esdeveniments a Formentera