Web oficial de Turisme de Formentera

#EscapadaFormentera

A l'hivern la millor experiència es serveix a Formentera. Gaudeix dels seus quioscos de platja, del seu entorn natural, dels seus passeigs amb bici i platges solitàries. Uneix-te a l'hivern més mediterrani!

Quioscos de platja Sorteig

Formentera és la teva escapada més propera

Passeja per les seves platges d’arena blanca, banya’t els peus i respira fondo l’aire pur del Mediterrani. Recorre amb bici els camins i rutes verdes i acaricia els murs centenaris que els protegeixen. Estira les cames i eixampla el teu horitzó al camí de sa Pujada. Deixa’t endur per la serenor dels seus dies d’hivern i gaudeix amb la contemplació de l’avifauna dels seus estanys. Descobreix nous espais culturals com el Far de la Mola i el seu paisatge costaner des d’un nou angle. Passeja sense presses per indrets plens d’història, com la torre des Pi des català.

Sorteig Escapada Formentera

Enhorabona a Laura Pires (Elx) guanyadora del sorteig Escapada Formentera i que podrà gaudir de una estada per a dues persones a Formentera amb allotjament de 3 nits amb esmorzar inclòs, 1 degustació de gastronomia típica en un restaurant tradicional i lloguer de vehicle per a desplaçar-se per l’illa.

Moltes gràcies a tots per participar!

Previsió del temps per als propers dies

Sant Francesc de Formentera, Spain

Quioscos de platja a l'hivern #EscapadaFormentera