Web oficial de Turisme de Formentera

Esdeveniment

Dia Internacional del Ioga

Dia Internacional del Ioga

19 i 21 de juny de 2021

El Dia Internacional del Ioga se celebra el 21 de juny, data promulgada per l’ONU per a conscienciar la població sobre els beneficis de practicar aquesta disciplina holística de benestar, que treballa d’una manera integral, harmoniosa i equilibrada totes les àrees de l’ésser humà i respecta els cicles de la naturalesa.

Amb motiu d’aquesta celebració, el Consell Insular de Formentera i Pur Benestar ofereixen enguany unes pràctiques úniques on l’assistent reconnecti ment, cos i esperit a través de la respiració, de moviments conscients i de l’atenció plena en el moment present. Tot això, amb la iogui internacional Xuan Lan i en l’entorn incomparable que representa l’illa de Formentera.

PROGRAMA

19 DE JUNy. 19:30 hores: Brahma sunset ioga: tornar a l’essència.

Aquesta singular classe magistral persegueix rescatar el veritable propòsit de la doctrina ioga, això és, tornar a la seva arrel original, a la filosofia de claredat que ha d’imperar tant dins com fora d’un mateix i, d’aquesta manera, practicar en harmonia la vida que ens uneix amb l’univers. Així, amb aquesta pràctica de brahma ioga, els assistents gaudiran del ioga en la seva més pura essència, satisfent totes les seves necessitats físiques, mentals, emocionals i espirituals.

Aquest esdeveniment és de caràcter solidari i sostenible, per la qual cosa els seus fons es destinaran a la conservació de la posidònia, apadrinant les 76.500 hectàrees d’aquesta planta marina que hi ha al voltant de l’illa de Formentera. Més informació: Save Posidònia Project.

Places limitades.

21 DE JUNY. 19:30 hores: 108 salutacions al sol.

El Dia Internacional del Ioga coincideix amb l’inici del solstici d’estiu i, per això, se celebra també el Dia Internacional del Sol. Totes dues celebracions resulten idònies per a dur a terme un esdeveniment sublim. Així, tots els assistents practicaran, guiats per Xuan Lan, les 108 salutacions al sol, ritual que es realitza habitualment per a iniciar o tancar cicles, és a dir, a fi de preparar el nostre cos i ment per als canvis que estan per venir. A més, el número 108 està carregat de significats i d’un alt poder espiritual: l’1 representa el diví, el 0 el buit i el 8 l’infinit o l’etern.

Aquest esdeveniment també és de caràcter solidari i sostenible, per la qual cosa els seus fons es destinaran a la conservació de la posidònia, apadrinant les 76.500 hectàrees d’aquesta planta marina que hi ha al voltant de l’illa de Formentera. Més informació: Save Posidònia Project.

Places limitades.

XUAN LAN

Experta en benestar, Xuan Lan (“orquídia de primavera” en vietnamita, el seu lloc d’origen) s’ha format, practica i és professora de diferents estils de ioga (tradicional Mysore, Vinyasa, Dharma, Jivamukti, Ashtanga, etc.). Autora de dos llibres (El meu diari de Ioga i Ioga per al meu benestar), ensenya un estil de ioga dinàmic per a gent urbana i activa, que necessita desconnectar de la seva rutina i reconnectar amb si mateixa.

A més de ser la primera professora de ioga d’Operació Triomf, i amb l’objectiu de portar el ioga al major nombre de persones possible perquè hi hagi més amor dins de cadascun i harmonia entre tots, difon l’ensenyament del ioga de manera fàcil i accessible a través de: classes presencials, conferències, esdeveniments multitudinaris, vídeos en el seu canal Youtube, articles en el seu blog i xarxes socials.

Xuan Lan va néixer i va créixer a París, i va descobrir el ioga per casualitat fa 18 anys, quan vivia a Nova York i el practicava com una afició després del treball. Posteriorment, a Barcelona va desenvolupar i va aprofundir la seva pràctica i va descobrir la seva passió i vocació per aquesta disciplina. Després de deu anys en màrqueting i banca, va decidir deixar una ocupació estable en el món corporatiu per a dedicar-se a l’ensenyament del ioga i donar benestar a la gent en cerca d’un equilibri ment-cos, decisió de la qual no es penedeix.

Otros eventos que te pueden interesar