Esdeveniment

Descobreix Formentera al maig!

DESCOBREIX FORMENTERA AL MAIG!

Campanya de descomptes i ofertes

Durant la primavera els dies són més llargs i càlids, i ens permeten gaudir de les precioses platges perquè hi ha més hores de llum per aprofitar el dia al màxim. Els camps estan més polits que mai, plens de colors i fragàncies.
Maig és una època ideal per venir a passar uns dies a Formentera, s’obtenen importants descomptes en navilieres, lloguers de vehicles, allotjaments i activitats. Una nodrida agenda d’activitats acaba de completar aquesta atractiva proposta.

Descàrrega el calendari d’activitats aquí

NAVILIERES:

MEDITERRANEA PITIUSA: 25% de descompte amb el codi promocional DESCUBREFORMAYO en la web www.mediterraneapitiusa.com o a taquilla presentant el bo de la campanya.
TRASMAPI: 25% de descompte amb el codi promocional DESCUBREMAYO22 en la web www.trasmapi.com o a taquilla presentant el bo de la campanya.
BALEARIA: 25% de descompte amb el codi promocional LOVEFORMENTERA en la web www.balearia.com o a taquilla presentant el bo de la campanya.


ALLOTJAMENTS:

HOTEL TAHITI: Descompte del 20% per a reserves de 7 nits o més en BEST SUPERIOR VISTA MAR LATERAL

APARTAMENTS LAURA – Migjorn:
Preus especials i descomptes en funció de la durada de l’estada / Regal de benvinguda / Check-out a la tarda, en funció de disponibilitat.
Email: info@canxicucastello.com

CASES TURÍSTIQUES CAN XICU CASTELLÓ:
Preus especials i descomptes en funció de la durada de l’estada / Regal de benvinguda / Check-out a la tarda, en funció de disponibilitat.
Email: info@canxicucastello.com

APARTAMENTS LESLEY-ÉS PI: Descompte del 10% sobre el preu de tarifa. Reservas a diainversions@gmail.com

APARTAMENTS CAS XURRAC: Descompte del 10% sobre el preu de tarifa. Reservas a diainversions@gmail.com

APARTAMENTS CA TONI: Descompte del 10% sobre el preu de tarifa. Reservas a diainversions@gmail.com

APARTAMENTS EL PI: Ofereix preus especials i descomptes en funció de la durada de l’estada + Regal de benvinguda + Check out a la tarda en funció de la disponibilitat.
www.elpinoescalo.cominfo@elpinoescalo.com

HOTEL ENTRE PINOS: Ofereix:
• Consumició de benvinguda: durant el mes de maig gaudeix de dos còctels de benvinguda en el chill-out.
• Equipament per a la platja: des de la primera nit d’estada a l’Hotel Entre Pins podreu utilitzar tovalloles i para-sols gratuïtament.
• Pícnic: reservau la vostra estada per a maig i gaudiu de dos dies d’esmorzar per a dos persones (tipus pícnic) reservant a través de la nostra pàgina web. Oferta vàlida a partir de sis nits d’estada, per a les dates compreses entre l’1 i el 31 de maig (ambdós incloses).
• Sessió de circuit d’hidroteràpia per a dos persones: si la vostra estada és superior a vuit nits, gaudiu de la vostra sessió d’hidroteràpia exclusiva i privada per a dos persones (amb reserva prèvia).

*Promocions vàlides únicament per a les reserves realitzades a la pàgina  web www.hotelentrepinos.es

HOSTAL ALEMANYA: durant abril i maig, ofereixen oferta de 4 dies pel preu de 3 (4 x 3).

HOTEL SA VOLTA: Ofereix:
-1 beguda de benvinguda a l’habitació.
-1 bici gratuïta per un dia.

HOTEL CLUB SUNWAY PUNTA PRIMA: Ofereix un 10% de descompte reservant per la web www.hotel-formentera.com

HOTEL ROCA BELLA i COMPLEX LLAC PLATJA: Ofereix una beguda de benvinguda gratuïta i ús de tovalloles de platja gratuïtes.
Reserves en la web www.zulmarhotels.com

APARTAMENTS MIGUEL TORRES (Platja Migjorn-És Mal Pas):
Ofereixen un 20% de descompte en les reserves d’allotjament + begudes de benvinguda gratis el dia de l’arribada.

HOSTAL RAFALET: Ofereixen esmorzar inclòs. Web: https://hostal-rafalet.com/

CASAS CAN MESTRE: Preus especials i descomptes segons la durada de l’estancia. Regal de benvinguda. Check-out per la tarda segons la disponibilitat. Equipació per la platja: tovalloles i para-sols. Web: https://canmestreformentera.es/

HOSTAL MAR BLAU: Preus especials i descomptes segons la durada de l’estancia. Regal de benvinguda. Check-out per la tarda segons la disponibilitat. Equipació per la platja: tovalloles i para-sols. Web: https://www.hostalformenteramarblau.es/


LLOGUER DE VEHICLES:

MOTO RENT PUJOLS: Ofereixen: Descomptes en reservar a través de la web www.motorentpujols.com, utilitzant el codi promocional MAYO2022. A més, una vegada a Formentera, els qui es presentin amb el bo de la campanya en les oficines, els oferirem un descompte addicional sobre el preu de taulell.


ACTIVITATS:

FORMENTERADIVERS: Descompte del 20% en els batejos de submarinisme realitzats el mes de maig i 10% sobre el preu de tarifa en la resta d’activitats realitzades en el Centre de Busseig Formentera Divers durant el mes de maig.
Aplicant codi promocional: FDMAYO2022 en la web www.formenteradivers.com


Si voleu descobrir l’illa en tota la seua essència, no dubteu a visitar Formentera a la primavera!

Altres esdeveniments que et poden interessar