Esdeveniment

Descobreix Formentera al maig!

DESCOBREIX FORMENTERA AL MAIG!

Campanya de descomptes i ofertes

Durant la primavera els dies són més llargs i càlids, i ens permeten gaudir de les precioses platges perquè hi ha més hores de llum per aprofitar el dia al màxim. Els camps estan més polits que mai, plens de colors i fragàncies.
Maig és una època ideal per venir a passar uns dies a Formentera, s’obtenen importants descomptes en navilieres, lloguers de vehicles, allotjaments i activitats. Una nodrida agenda d’activitats acaba de completar aquesta atractiva proposta.

NAVILIERES:

MEDITERRANEA PITIUSA: 30% de descompte amb el codi promocional DESCUBREFORMAYO en la web www.mediterraneapitiusa.com o a taquilla presentant el bo de la campanya.

TRASMAPI: 30% de descompte amb el codi promocional DESCUMAYO23 per viatjar del 28 d’abril al 30 de maig de 2023. www.trasmapi.com

__________________________________________________________________________________________

ALLOTJAMENTS:

APARTAMENTS LAURA – Migjorn:
Preus especials i descomptes en funció de la durada de l’estada / Regal de benvinguda / Check-out a la tarda, en funció de disponibilitat.
Email: info@canxicucastello.com

CASES TURÍSTIQUES CAN XICU CASTELLÓ:
Preus especials i descomptes en funció de la durada de l’estada / Regal de benvinguda / Check-out a la tarda, en funció de disponibilitat.
Email: info@canxicucastello.com

ES PAS FORMENTERA AGROTURISMO: Ofereix 10% de descompte en estades de mínim 4 nits. Reserves en

 www.espasformentera.com/esinfo@espasformentera.com

HOTEL ENTRE PINOS: Ofereix:
• Consumició de benvinguda: durant el mes de maig gaudeix de dos còctels de benvinguda en el chill-out. Vàlid únicament per a reserves realitzades a través de la web: www.hotelentrepinos.es.
• Equipament per a la platja: des de la primera nit d’estada a l’Hotel Entre Pins podreu utilitzar tovalloles i para-sols gratuïtament.
• Pícnic: reservau la vostra estada per a maig i gaudiu de dos dies d’esmorzar per a dos persones (tipus pícnic) reservant a través de la nostra pàgina web. Oferta vàlida a partir de sis nits d’estada, per a les dates compreses entre el 9 i el 31 de maig (ambdós incloses).
• Sessió de circuit d’hidroteràpia per a dos persones: si la vostra estada és superior a vuit nits, gaudiu de la vostra sessió d’hidroteràpia exclusiva i privada per a dos persones (amb reserva prèvia).

*Promocions vàlides únicament per a les reserves realitzades a la pàgina  web www.hotelentrepinos.es

HOSTAL ALEMANYA: Ofereixen oferta de 4 dies pel preu de 3 (total 150 €) fins 18/05 i la mateixa oferta (total 240 €) del 19/05 al 30/05

HOSTAL RAFALET: Ofereixen esmorzar inclòs. Web: https://hostal-rafalet.com/

HOTEL ROCA BELLA and COMPLEJO LAGO PLAYA: Ofereix ús gratuït de caixa de seguretat a l’habitació i ús gratuït de tovalloles de platja. Reserves a través de la web: : www.zulmarhotels.com

HOTEL BAHIA: Ofereix un 10% de descompte amb el codi FORMENTERAALMAIG Reserves a través de la web: www.hotelbahiaformentera.com

PAYA HOTELS

Ofereixen un 10% amb el codi “MayoPaya” per a reserves realitzades a través de la seva pàgina web. www.payahotels.com
La promoció és vàlida en les següents propietats:

  • Blanc Hotel Formentera (codi no vàlid per a dates 12-14 & 25-28)
  • Apartaments Portu Saler (codi no vàlid per a dates 12-13 & 19-20)
  • Apartaments Paia I (codi no vàlid per a dates 12-13)
  • Apartaments Paia II (codi no vàlid per a dates 13-14)

APARTAMENTOS MIGUEL TORRES: Ofereixen de l’1 al 15 de maig (preu per a 2 persones) 50 € per nit (estada mínima d’una setmana) + beguda de benvinguda. www.bungalowscanmigueltorres.com

HOSTAL MAR BLAU / CASAS CAN MESTRE : Ofereixen preus especials i descomptes en funció de la durada de l’estada / Regal de benvinguda / Check-out a la tarda, en funció de disponibilitat. www.alojamientosrafalet.com/LLOGUER DE VEHICLES:

MOTO RENT PUJOLS: Ofereixen: Descomptes en reservar a través de la web www.motorentpujols.com, utilitzant el codi promocional MAYO2023. A més, una vegada a Formentera, els qui es presentin amb el bo de la campanya en les oficines, els oferirem un descompte addicional sobre el preu de taulell.

AUTOS ES CALÓ: Ofereix un 10% de descompte durant el mes de maig. www.autosescalo.com

MOTO RENT MITJORN: Ofereix: Descompte en reservar a través de la web www.motorentmigjorn-lasavina.com/es, utilitzant el codi promocional MAYO2023. A més, una vegada a Formentera, als qui es presentin amb el bo de la campanya en les oficines, els oferirem un descompte addicional sobre el preu de taulell.

BLUE AUTOS RENT A CAR: Ofereix: Descompte en reservar a través de la web www.booking.blueautosrentacar.com, fent servir el codi promocional MAYO2023. A més, una vegada a Formentera, als qui es presentin amb el bo de la campanya en les oficines, els oferirem un descompte addicional sobre el preu de taulell.


Si voleu descobrir l’illa en tota la seua essència, no dubteu a visitar Formentera a la primavera!

Altres esdeveniments que et poden interessar