Caps de setmana gastronòmics
28, 29, 30 d’ abril i 1 de maig; 5, 6 i 7 de maig. Mig dia i nit.
Iniciativa on un grup de restaurants de Formentera ofereixen menús gastronòmics a un preu tancat de 25 euros (beguda a part).
Són menús dissenyats especialment per a aquesta ocasió, alguns restaurants opten per fer les receptes tradicionals i altres fan una versió renovada, interpretacions de la cuina típica de l’illa, aportant una visió creativa sovint des de l’òptica de la cuina d’autor a un preu molt accessible.
Participants:
Restaurant CAN FORN: 971 32 81 55. Carrer Major, 39, Sant Ferran de Ses Roques
Restaurant CAPRI: 971 32 83 52. Av. Miramar, 41, Es Pujols
Restaurant CHEZZ GERDI: 648 02 01 06. Camí s’Abeuradeta, 40-45, Es Pujols
Restaurant SA BARRACA: 686 44 43 28. Av. Miramar, 62, Es Pujols