Turisme actiu

Cases en entorns rurals

Una geografia peculiar i captivadora, un clima suau i una vegetació mediterrània que combina zones dunars amb boscs de pi i de savina, unes coníferes que donen personalitat a l’illa. 

Tanmateix, sens dubte, el que més atraurà l’atenció del visitant inquiet és la forma amb la qual els illencs han sabut adaptar-se a la duresa de l’illa; els murs de pedra, la magnífica arquitectura tradicional o les figueres convertides en autèntiques escultures enmig dels camps de l’illa, son exemples repetidament fotografiats d’aquesta adaptació singular. 

Formentera es caracteritza per la presència de diferents espècies d’aus, rèptils coleòpters, i per la presència d’una variada fauna aquàtica de zones humides i torrents. 

Aquests grups destaquen per la seva importància general i per algunes espècies molt valuoses i per presentar interessants endemismes i diversos grups d’invertebrats. 

Actualment, la vegetació salvatge de Formentera es caracteritza per la seva dominació dels pinars i savinars de P.halepensis i J.Phoenicea als habitants forestals, en diferents estats de successió i conservació, acompanyats d’un estrat arbustiu que presenta diferents variants en funció de les condicions locals de microclima i sòl.

 Faci clic aquí per descarregar-se el nostre fulletó informatiu sobre cases en entorns rurals.

Fotografies de Turisme actiu (Faci clic sobre una imatge per ampliar)