Turisme actiu

Turisme actiu

Turismo activoFormentera no només és el darrer paradís del Mediterrani, on gaudir de la pau i relaxar-se; també té múltiples possibilitats per realitzar turisme actiu i oferir immillorables condicions per a la pràctica de l’esport nàutic, especialment per al submarinisme per la transparència i temperatura temperada de la mar. A més a més, la singular forma de l’illa faciliten la pràctica de la vela i del windsurf durant tots els dies de l’any.

Formentera és un privilegiat escenari per a la pràctica d’activitats a l’aire lliure. La Pitiüsa menor combina la bellesa de les seves aigües cristal•lines i poblat fons marí, amb la diversificada flora i fauna d’una illa mediterrània diferent a les altres. 

A Formentera trobarà una gran oferta d’activitats per a totes les edats, per a realitzar acompanyat o en família. Des rutes verdes per gaudir de la bicicleta o el trekking, que li permetran conèixer els llocs més recòndits i secrets de l’illa. Esports aquàtics amb diferents nivells de dificultat, entre els quals podem trobar el windsurf o el kitesurf. Rutes en Kayak per descobrir grutes i coves amagades prop de la costa i un excel•lent paisatge submarí que faran les delícies del submarinista que desitgi visitar el regne de la planta Posidònia.

Ubicada i amb seu al port de la Savina es troba la Escola Municipal de Vela on s'imparteixen cursos de: windsurf, catamarà, optimist, láser, kayak de mar... més informació a  www.4nomadas.es

Fotografies de Turisme actiu (Faci clic sobre una imatge per ampliar)