Agenda
18 Maig al 20 Maig

Els caps de setmana del 11 al 13 de maig i del 18 al 20 de maig 2012 es porten a terme a 15 restaurants de Formentera els Caps de Setmana Gastronòmics 2012.

 

Es tracta d'una el.laborada selecció de plats típics de la gastronomía local així com platos el.laborats amb productes autòctons.

 

El preu dels menús es un preu fixe de 18 Euros per persona (sense beguda) a tots els restaurants es pot optar per degustar vi el.laborat a Formentera.

 

A continuació detallem els menús de tots els restaurants:

 

 

 MENÚS

 

 

RESTAURANT CA NA PEPA

 

MILFULLES A LA PAGESA (fina i cruixent capa de verdures escalivades amb Peix sec)
TOSTES DE SOBRASSADA I FORMATGE BRIE (BRUSCHETTE)
SARDINES MARINADES
SOFREGIT DE CABRIT (PATATES, CEBA, PEBROT)
POSTRES (a triar 1):

-ESCUMA DE FORMATGE DE CABRA AMB MEL, ORELLANES I PA DE FIGA
-PASTA AMB LLET

 

RESTAURANT CAN DANI

ENSALADA PAGESA 2012

TARTAR D`ÀNEC AMB GELAT DE MOSTASSA

COCA DE PEBRERA AMB BOQUERONS, FORMATGE DE CABRA I RUCULA

OUS DE CORRAL, MONIATO, PATATA DE FORMENTERA I SOFREGIT

ARRÒS MELÓS

TEXTURA DE FORMATGES

 

 RESTAURANT CAN FORN

1ª SETMANA (11 – 12 –13  maig)

PRIMERS (a escollir 1)

-PEBROTS DEL PIQUILLO AMB BRANDADA DE BACALLA

-FRIT DE FABES AMB POLP DE FORMENTERA

 

SEGONS (a escollir 1)

-CARRILLADA DE PORC AL VI PAGÈS

-GUISAT DE MORENA

 

POSTRE (a escollir 1)

-BUNYOLS

-FLAN DE FORMATGE AMB SALSA DE FIGUES

----

 

2ª SETMANA (18 – 19 –20 maig)

 

PRIMERS (a escollir 1)

-PASTÍS DE SOBRASADA I BUTIFARRA

-AMANIDA DE OUS DE PEIX

 

SEGONS (a escollir 1)

-GUISAT DE TORTUGA (AMB TERNERA)

-BACALLA AL FORN AMB MEL DE FORMENTERA

 

POSTRE (a escollir 1)

-CODONY AMB FORMATGE PAGÈS

-MACARRONS DE SANT JOAN

 

RESTAURANTE CAN PASCUAL

1ª SETMANA (11 – 12 –13  maig)

 

APERITIU TÍPIC AMB DEGUSTACIÓ DE VI PAGÈS

 

PRIMERS (a escollir 1)

-ENSALADA PAGESA

-CALAMARS A LA BRUTA

 

SEGONS (a escollir 1)

-GALL EN ES FORN

-FRIT DE PORC

 

POSTRE:  SURTIT TÍPIC

-------

2ª SETMANA (18 – 19 –20 maig)

 

APERITIU TÍPIC AMB DEGUSTACIÓ DE VI PAGÈS

 

PRIMERS (a escollir 1)

-CALAMARS A LA BRUTA

-SOPA DE FIDEUS

 

SEGONS (a escollir 1)

-DORADA A LA SAL

-BULLIT DE CARN

 

POSTRE (a escollir 1)

-MACARRONS DE SANT JOAN

-GREIXONERA

 

RESTAURANT CAN RAFALET

DIVENDRES

1 º A triar 1:
            -FRIT DE POLP
            -TRUITA PAGESA

2 º A triar 1:
           -ARRÒS AMB PEIX I PINYA DE COL
           -PEIX DEL DIA AL FORN

POSTRES a triar 1:
          -GREIXONERA
          -FLAÓ
          -ORELLETES
          -BUNYOLS

  

 DISSABTE

1 º A triar 1:
         -ENSALADA DE PEIX SEC
         -FRITA DE CALAMAR

2 º A triar 1:
         -POLLASTRE AL FORN AMB TUMBET
         -SOFRIT PAGÈS

POSTRES a triar 1:
          -GREIXONERA
          -FLAÓ
          -ORELLETES

          -BUNYOLS

DIUMENGE 

1 º A triar 1:
         -BRANDADA DE BACALLÀ
         -FRIT DE FREIXURA

2 º A triar 1:
         -ARRÒS DE MATANCES
         -CABRIT AL FORN


POSTRES a triar 1:
          -GREIXONERA
          -FLAÓ
          -ORELLETES
          -BUNYOLS

RESTAURANTE CAPRI

 

PRIMERS (a escollir 1)

-TARTAR DE SOBRASSADA I TOMÀQUET PAGÈS

-SALTEJAT DE FABES TENDRES AMB BUTIFARRÓ I OUS DE CODORNIU

 

SEGONS (a escollir 1)

-XAI CONFITAT AMB PRUNES I PANSES

-SUPREMA DE PEIX AMB SALSA DE SAFRÀ (LLOMS)

 

POSTRE (a escollir 1)

-TARTA DE FORMATGE DE CABRA AMB MOUSSE DE FIGUES

-CAPVESPRE DE FORMENTERA

 

RESTAURANT CASABLANCA

 

PRIMERS (a triar 1)

 -TIMBAL DE PATATA, FAVES SALTEJADES I OUS PAGESOS

-SIRVIOLA EN ESCABEITX

-PEBRERES DEL PIQUILLO FARCITS DE BRANDADA DE BACALLÀ

 

SEGONS (a triar 1)

 -CALAMARS DE FORMENTERA FARCITS

-ARRÒS DE MATANCES

-BESTIAR DE FORMENTERA FARCIT AMB BASE DE MONIATO

 

POSTRES (a triar 1)

 -FLAM DE CAFÈ CALETA

-COCA DE FORMENTERA AMB GELAT

 

RESTAURANTE CHEZZ GERDI

 

PANZANELLA AMB VERDURA I PEIX SEC

 

CALAMARS A LA BRUTA

 

BACALLÀ AMB CEBA I PATATA DE FORMENTERA

 

FORMATGE DE CABRA AMB MEL I ATMETLLES

 

RESTAURANT ES CAP

 

SOPA DE MENUDILLOS

 

SOFRIT PAGÈS

 

GREIXONERA

 

RESTAURANT LA TORTUGA

 

PRIMERS (a triar 1):

-ENSALADA PAGESA
-COCA DE VERDURES AMB PEIX SEC

 

SEGONS (a triar 1):

-CUIXA DE XAI AMB REDUCCIÓ DE ROMANÍ
-FILET DE PORC AMB SALSA DE FIGUES DE FORMENTERA

 

POSTRES (a triar 1):

-FORMATGE FRESC DE FORMENTERA AMB FIGUES I MEL
-CREMA DE FLAÓ AMB COULIS DE FIGUES

 

RESTAURANTE MA VIE

 

FRIT DE POLP AMB ESCUMA DE BACALLÀ

 

XAI CONFITAT AMB GUARNICIÓ DE LASANYA DE VEGETALS

 

FLAÓ

 

RESTAURANTE PINATAR

 

ENTRANTS:

-“COCA D´ENSALADA PAGESA”

-MARISC AMB CEBA (ANTIGAMENT “PEGELIDES AMB CEBA”)

-OU DE GUÀTLERA ESTRELLAT SOBRE LASANYA DE PATATES, SOBRASSADA I MEL DE LES NOSTRES FLORS

 

 SEGONS (a triar 1):

-ESTOFAT DE CARN I PENQUES DE BLEDA AMB GELATINA DE FIGA

-PEIXET DE LA NOSTRA COSTA AL PAPILLOTE AMB LES SEVES VERDURETES I CRUIXENT D´ALGUES

 

POSTRE: GREIXONERA CARAMEL.LITZADA DE PA PAGÈS AMB LA SEVA SOPA FREDA

 

RESTAURANTE SES FEIXES – CASA PACO

 

CALAMARS A LA BRUTA

 

LÀMINA DE LLAGOSTA AMB MOUSSE DE PATATA I EL SEU SUC

 

MILFULLES DE BESTIAR I BOLETS

 

CHUPITO DE FIGUES AMB VAINILLA I GELATINA DE MOSCATELL

 

RESTAURANTE VOGAMARÍ

 

CROQUETES DE CALAMAR SOBRE LLIT DE ALLOLI NEGRE

 

BESTIAR AL FORN AMB FRUITS SECS I SALSA DE VI PAGÈS

 

PASTÍS DE FORMATGE DE CABRA AMB CODONYAT

 

RESTAURANT ZULMAR - HOTEL ROCABELLA

 

PRIMER PLAT, A ESCOLLIR 3 TAPES :

 

-COCA DE PEBRERA

-SOBRASADA I BUTIFARRA FREGIDA

-PAN AMB TOMATA

-ENSALADA PAGESA

-FORMATGE DE CABRA I OVELLA

-ALL I OLI AMB OLIVES

 

SEGON PLAT, DOS OPCIONS:

 

OPCIÓ A – ESCOLLIR 3 TAPES:

 

 -CONILL AMB CEBA

 -POLLASTRE PAGÈS AMB TOMATA

 -CALAMARS A LA SEVA TINTA

 -SOFRIT DE POLP

 -TRUITA PAGESA (AMB VERDURES)

 

OPCIÓ B - ESCOLLIR UN PLAT ÚNIC:

 

  -DIVENDRES: CORDER EN ES FORN

  -DISSABTE: BULLIT DE PEIX

  -DIUMENGE: ARROS AMB LLAGOSTA