Pagina en fase beta 
Qué hacer

Què fer


Caiac
Un clima moderat durant tot l’any i la seva geografia accessible, fan de Formentera la destinació perfecta per practicar caiac a diferents nivells, de manera que les rutes s’adapten tant al principiant com a les famílies amb nens o a les exigències dels esportistes més preparats.

Platges
Formentera és coneguda i valorada turísticament per les seves platges d’aigües transparents i arena blanca que deixen mut el visitant amb les seves tonalitats turqueses. Es tracta de platges protegides i poc alterades per l’home, però enclavades en un territori dotat d’infraestructures turístiques modernes de caràcter familiar.

Cultura i Patrimoni
n una porció de territori tan petita com és Formentera, on els recursos terrestres i marins han condicionat notablement la vida a l’illa, la frontera entre valor cultural i valor natural moltes vegades és difusa.

Circuits verds
Formentera compta amb 32 circuits polivalents que es poden recórrer a peu, en marxa nòrdica o en bicicleta.

En família
Formentera és la destinació estrella per gaudir d’unes inoblidables vacances amb els teus fills. Aigües turqueses, tranquil·les i temperades, i un entorn perfectament conservat, constitueixen un autèntic paradís per a tota la família. Una construcció tradicional enclavada a la Reserva Natural de ses Salines, una caseta rural al camp, o un allotjament en un dels diferents nuclis urbans, a poc més de 20 minuts en cotxe del punt més allunyat de l’illa, permeten poder gaudir de tot tipus d’activitats per terra i per mar.

A cavall
El clima suau durant tot l’any, l’orografia i el paisatge salvatge de Formentera fan de l’illa un lloc ideal per fer llargues passejades a cavall. L’illa de Formentera ofereix camins entre els boscos de pins i savines, un paisatge lunar a la zona rocosa de Can Marroig, l’olor dels arbustos aromàtics que ens acompanya al llarg dels camins, l’estany des Peix i els seus colors, que componen una paleta cromàtica infinita.

Gastronomia
La cuina típica de Formentera està molt lligada a la manera de vida tradicional, marcada fortament pel vincle amb la mar i l’agricultura de secà. Es caracteritza per una dependència gairebé absoluta dels productes autòctons, condicionada per l’aïllament de les illes Pitiüses

Calendari esportiu
Calendari anual dels esdeveniments esportius a l'illa