Pagina en fase beta 
Qué hacer

Què fer


Submarinisme
Formentera és coneguda per les seves paradisíaques platges de finíssima arena blanca, però hi ha un altre paradís amagat sota les seves aigües esperant ser descobert.

Caiac
Un clima moderat durant tot l’any i la seva geografia accessible, fan de Formentera la destinació perfecta per practicar caiac a diferents nivells, de manera que les rutes s’adapten tant al principiant com a les famílies amb nens o a les exigències dels esportistes més preparats.

Platges
Formentera és coneguda i valorada turísticament per les seves platges d’aigües transparents i arena blanca que deixen mut el visitant amb les seves tonalitats turqueses. Es tracta de platges protegides i poc alterades per l’home, però enclavades en un territori dotat d’infraestructures turístiques modernes de caràcter familiar.

Cultura i Patrimoni
n una porció de territori tan petita com és Formentera, on els recursos terrestres i marins han condicionat notablement la vida a l’illa, la frontera entre valor cultural i valor natural moltes vegades és difusa.

Circuits verds
Formentera compta amb 32 circuits polivalents que es poden recórrer a peu, en marxa nòrdica o en bicicleta.

En família
Formentera és la destinació estrella per gaudir d’unes inoblidables vacances amb els teus fills. Aigües turqueses, tranquil·les i temperades, i un entorn perfectament conservat, constitueixen un autèntic paradís per a tota la família. Una construcció tradicional enclavada a la Reserva Natural de ses Salines, una caseta rural al camp, o un allotjament en un dels diferents nuclis urbans, a poc més de 20 minuts en cotxe del punt més allunyat de l’illa, permeten poder gaudir de tot tipus d’activitats per terra i per mar.

A cavall
El clima suau durant tot l’any, l’orografia i el paisatge salvatge de Formentera fan de l’illa un lloc ideal per fer llargues passejades a cavall. L’illa de Formentera ofereix camins entre els boscos de pins i savines, un paisatge lunar a la zona rocosa de Can Marroig, l’olor dels arbustos aromàtics que ens acompanya al llarg dels camins, l’estany des Peix i els seus colors, que componen una paleta cromàtica infinita.

Gastronomia
La cuina típica de Formentera està molt lligada a la manera de vida tradicional, marcada fortament pel vincle amb la mar i l’agricultura de secà. Es caracteritza per una dependència gairebé absoluta dels productes autòctons, condicionada per l’aïllament de les illes Pitiüses

Calendari esportiu
Calendari anual dels esdeveniments esportius a l'illa