Pagina en fase beta 
Circuits verds


Què fer

32 RUTES VERDES

Per als que visiten Formentera, desembarcar aquí és sinònim de calma. Aquesta sensació privilegiada de viure sense presses es multiplica si apostam per conèixer l’illa a peu o en bicicleta. Fer-ho ens permet accedir a llocs imperceptibles des de la carretera, apreciar l’illa des d’un altre angle i conèixer la Formentera més natural i genuïna de la manera més respectuosa. Formentera compta amb 32 circuits polivalents que es poden recórrer a peu, en marxa nòrdica o en bicicleta. Aquestes 32 rutes verdes (estrenades el 2015) són camins entrellaçats que sumen més de 100 quilòmetres, la majoria d’ells accessibles en bicicleta. En el nostre catàleg de rutes verdes, presentam una síntesi de cadascuna amb els principals punts d’interès, dades geogràfiques i valor natural o patrimonial.

La marxa nòrdica és una de les disciplines esportives més recomanades actualment per la seva senzillesa i efectivitat. L’equipament necessari per a la seva pràctica (bastons) es troba disponible per als visitants que el sol·licitin a les oficines de turisme.

Per als amants de la bicicleta l’illa representa la comoditat de posseir una geografia pràcticament plana pel que recomanem el seu ús, alhora que col·laborarà amb la conservació de l’entorn.

OBSERVACIÓ D’AUS

Formentera té la flora i fauna pròpia de les zones humides, especialment a la zona de l’estany Pudent i ses Salines. Per això va ser inclosa en el conveni RAMSAR de zones humides protegides el 1993.

mostrar_en_view: