Pagina en fase beta 
Turisme Actiu


Array

Formentera és un escenari  privilegiat per a la pràctica d’activitats a l’aire lliure. La Pitiüsa menor combina la bellesa de les seves aigües cristal·lines i el seu fons marí, amb una flora i fauna pròpies d’una illa mediterrània però diferent de les altres. Formentera ofereix un gran nombre d’activitats per a totes les edats, per a fer acompanyat o en família. Des de les 32 rutes verdes pels senderistes o per gaudir en bici fins a les populars rutes en caiac, on descobrir grutes i coves amagades prop de la costa. Per descomptat, un excel·lent paisatge submarí satisfarà el submarinista més exigent i deixarà sorprès el principiant.

ACTIVITATS DE MAR
Molts visitants tenen com a referent Formentera per a la pràctica habitual de submarinisme, caiac o vela. Tant els baptismes i cursos de busseig com els cursos d’iniciació al caiac, vela, surf de vela, optimist, làser o catamarà tenen preus assequibles i garanteixen una experiència complementària a les tradicionals vacances de sol i la platja. Llogar una embarcació (amb patró  o bé sense) permet accedir a racons d’extraordinària bellesa i difícil accés en què es pot practicar la immersió lleugera. Hi ha opcions per a tots els gustos i butxaques. Tot això amb la confiança de ser atesos complint la rígida normativa europea com a garantia de qualitat i seguretat.

ACTIVITATS DE TERRA
Per als aficionats a les pràctiques lúdiques i esportives terrestres, l’illa té la mida i desnivell ideal per poder ser visitada en la seva totalitat a peu o en bicicleta per etapes. Boscos de savines sinuoses, paisatges rurals de figueres amb un sistema d’estalonat exclusiu, sistemes dunars amb una flora endèmica, salines i aiguamolls en què practicar l’observació d’aus, penya-segats amb formes capritxoses modelades per l’acció del vent i de la mar... atractius naturals, especialment a la primavera i tardor, per caminar, practicar marxa nòrdica o córrer.

CONTACTES DE TURISME ACTIU

SUBMARINISME

ESPORTS AQUÀTICS


NÀUTICA I EXCURSIONS

ALTRES


Informació detallada al Catálogo de Turismo Activo (castellà)mostrar_en_view: