Pagina en fase beta 
DefinedMERCATS D'ART I ARTESANIA

MERCATS D'ART I ARTESANIAtexto_mitja: 
MERCATS D'ART I ARTESANIA
Al maig s'obren el Mercat d'Artesania de La Mola i el Mercat d'Art i Artesania de Sant Ferran. En els dos mercats, que funcionen fins a mitjans d'octubre, es poden trobar mostres d'artesania com espardenyes, joieria, tèxtil, treballs en vidre, ceràmica, cuir, pintura i obres realitzades per artistes residents a l'illa.

Mercat Artesà de la Mola:
Funciona a partir de primers de maig fins al dia del Pilar (el 12 d'octubre).

Dimecres i diumenges de 16 a 22 hores al Pilar de la Mola.

És el principal mercat de Formentera i s'ha convertit en un important punt de trobada. A la seva plaça central hi ha habitualment música en viu, i els seus voltants s'animen amb terrasses dels bars veïns. Va néixer d'una iniciativa privada de diversos artistes i artesans i en l'actualitat lluita per mantenir el mateix concepte inicial: mostrar, vendre i promoure l'artesania local. Es poden trobar autèntiques peces d'art i un record de l'illa amb el caràcter que té una peça feta a mà.

Mercat Artesanal i de Sant Ferran
Obert cada dia excepte dimecres i diumenges de 20:30 a 24h.
Aquest jove mercat s'ha convertit en un important punt de venda d'artesania, amenitzat tots els dissabtes amb música en viu.

Mercat Artístic de Sant Ferran:
Obert cada dia excepte dimecres i diumenges de 20:30 a 24h.
S'ha consolidat com un important lloc de trobada on pintors i artistes exposen el seu art basat en l'illa. Eventualment els artistes organitzen activitats infantils per dinamitzar i estimular la creativitat en els més petits.