Pagina en fase beta 
DefinedDecobreix Formentera al maig 2018

Decobreix Formentera al maig 2018Texto: 

Maig és una època ideal per venir a passar uns dies a Formentera, s'obtenen importants descomptes en navilieres, lloguers de vehicles i allotjaments. Una nodrida agenda d'activitats acaben de completar aquesta atractiva proposta.

Cultura i esport:

· Del 27 d'abril a l'1 de maig. Formentera Fotogràfica. www.formenterafotografica.com.

· Caps de Setmana Gastronòmics. Primer i segon cap de setmana de maig.

· Del 3 al 6 de maig: Formentera 2.0. Jornades de comunicació en línia. www.formentera20.com.

· 12: X Mitja Marató Illa de Formentera. Atletisme. www.marato-formentera.com.

· Del 24 al 26: Marnatón www.marnatonedreams.com

· Del 27 de maig al 3 de juny: X Edició especial NB Formentera to Run. www.formenteratorun.com.

· Del 31 maig al 2 juny: XXX Regata Trofeu Penyal d'Ifac. www.trofeopeondeifach.es.

· Del 31 maig al 3 juny: Formentera Jazz Festival. www.formenterajazzfestival.com.

· 30: ​​Festes a Sant Ferran.

· Inici dels mercats d'Artesania (La Mola dia 6 de maig) i Art (Sant Ferran).

RESERVES ALLOTJAMENT:

Associació Hotelera de Formentera www.formenterahotelsguide.com

Viatges Es Freus, SA www.viajesesfreus.com

Viajes Islamar, SA www.viajesislamar.com

NAVIERAS:

Mediterranea pitiüsa www.mediterraneapitiusa.com: 35% DESCOMPTE (en bitllets de només anada o anada i tornada en dies diferents).

Trasmapi www.trasmapi.com: 25% DESCOMPTE

ALLOTJAMENTS:

APARTAMENTS CAN MIGUEL TORRES, www.bungalowscanmigueltorres.com Ofereix un 25% de descompte + ampolla beguda.

APARTAMENTS ISABEL A MIGJORN, www.apartamentos-formentera.net. Ofereix 10% de descompte sobre preus de tarifa.

APARTAMENTS EL PI, www.elpinoescalo.com Ofereix: Detall de benvinguda, descomptes importants en el preu de l'apartament + menors de 12 anys sense càrrec + Check-out a la tarda, segons disponibilitat.

APARTAMENTS CAS Xurrac, www.apartamentos-formentera.net. Ofereix 10% de descompte sobre preus de tarifa.

APARTAMENTS LESLEY www.apartamentos-formentera.net. Ofereix 10% de descompte sobre preus de tarifa.

HOTEL ENTRE PINS. Ofereix ampolla de cava + tovalloles de platja i para-sol gratuïtes per als clients de les habitacions: Doble Classic i Premium. Ofereix una sessió de spa privada per a 2 persones + mini-Bar el dia de l'arribada (no alcohòlic) + un sopar barbacoa a la carta per a 2 persones, si l'estada és superior a 5 nits en habitació Premium. www.hotelentrepinos.es

APARTAMENTS LAURA PLATJA DE MIGJORN, www.formenteraweb.net/apartaments, info@canxicucastello.com. Ofereix: Preus especials i descomptes en funció de la durada de l'estada + Regal de benvinguda + Check out a la tarda en funció de la disponibilitat

CASES CAN XICU CASTELLÓ, www.formenteraweb.net/apartaments, info@canxicucastello.com. Ofereix: Preus especials i descomptes en funció de la durada de l'estada + Regal de benvinguda + Check out a la tarda en funció de la disponibilitat

HOSTAL MAR BLAU I CASAS CAN MESTRE, www.alojamientosrafalet.com, jrafalet@gmail.com. Ofereix: Set de benvinguda, para-sol de platja i tovalloles.

HOTEL BAHIA, www.hotelbahiaformentera.com. Ofereixen un 10% de descompte.

HOTEL CLUB SUNWAY PUNTA PRIMA, www.sunway.es, info@hotel-formentera.com 10% de descompte el reserves directes, fetes per email o bé telefònicament.

HOSTAL AIGUA CLARA, www.hostalaiguaclara.com. Ofereix 10% de descompte en estades de mínim 7 nits o 5% si són menys nits i detalls de benvinguda. Obertura el 10 de maig.

HOSTAL LA SAVINA, www.hostal-lasavina.com. Ofereix ampolla de cava a l'check in i 10% de descompte en el Restaurant La Quimera (no inclou els hostes que estan en mitja pensió)

HOTEL CALA SAONA, www.hotelcalasaona.com. Ofereix tarifes especials en allotjament, fins a 50% de descompte.

HOTEL LLEVANT, www.hotel-levante.com. Ofereixen: per a estades d'1, 2 o 3 dies, cistella de fruita a l'habitació el dia d'arribada i un coktail al bar de l'hotel. Per a estades a partir de quatre dies, una mitjana pensió gratuïta en un dels nostres restaurants. Per a estades d'una setmana, aperitiu al bar i una mitja pensió pensió gratuïta.

Habitatges Turístics Can Martí i Apartaments Es Pinar, www.canmartiformentera.com. Ofereixen fins a un 15% de descompte en funció dels dies d'estada + Cistell de fruita + Ampolla de vi i d'aigua de benvinguda.

SA VOLTA: info @ savolta.com, www.savolta.com. Ofereixen: Bicicleta gratis un dia + detall de benvinguda + invitació per a una sagnia

ES PAS AGROTURISME: info@espasformentera.com, www.espasformentera.com. Ofereixen: 20% de descompte en estades d'una i dues nits i fins al 30% en estades de 3 nits o més.

LLOGUER DE VEHICLES:

COOLTRA, www.cooltra.com/Formentera: Ofereixen 10% de descompte i el segon casc gratis. Tel.:(+34) 971.590.133

FORMOTOR: www.formotor.com, rent@formotor.com: Ofereixen descomptes addicionals al web amb el codi MAY18 o presentant el bo de la campanya a les oficines.

MOTO RENT PUJOLS, www.motorentpujols.com Descomptes en reservar a través del web i utilitzant el codi promocional MAYO2018 o presentant el bo de la campanya a les oficines.

LLOGUER DE VEHICLES TORRES, www.alquilerestorres.com Ofereix un 25% descompte + Transport gratuït (recollida al port, transport a l'hotel i transport al port l'últim dia, sempre dins de l'horari d'oficina).

MOTO RENT MITJORN. www.reservamoto.com, info@mitjornmotorent.comOfereixen un descompte addicional en reservar a la web del 5% introduint el codi MAY2018 i un 10% de descompte addicional sobre les tarifes d'oficina en presentar el bono de la campanya en totes les nostres oficines. Telèfon de reserves: (+0034) 971 32 23 06.

BLUE AUTOS RENT A CAR. www.blueautosrentacar.com,info@blueautosrentacar.comOfereixen un descompte addicional en reservar a la web del 5% introduint el codi MAY2018 i un 10% de descompte addicional sobre les tarifes d'oficina en presentar el bono de la campanya en totes les nostres oficines. Telèfon de reserves: (+0034) 971 32 34 71.


ESPORT

Vellmarí: Ofereixen a excursions de busseig per a bussejadors titulats i sortides de snorkel un 15% de descompte. En batejos reservant directament per la web un 10% de descompte. www.vellmari.com, formentera@vellmari.com

HELIX RENT A BOAT, Ofereixen 20% de descompte en el lloguer d'embarcacions. www.helixrentaboat.com, comercial@nauticahelix.com

NAUTICA PINS, Ofereixen 30% de descompte, www.nauticapins.com, info@nauticapins.com

Esdeveniment patrocinat per:

evento_patrocinado_por