Pagina en fase beta 
Compres


Planifica el teu viatge

Els horaris comercials habituals són de 9.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00 hores. Tot i això, molts establiments obren al migdia i fins a les 24.00 hores. Alguns diumenges o festius molts comerços obren també les seves portes al públic.

MERCATS

Els Mercats Artesans i Artístics funcionen a partir de primers de maig fins a mitjan d’octubre. Aquests mercats compten amb una garantia expedida pel Consell de Formentera que avala que els productes que es comercialitzen estan dissenyats i elaborats en tallers de l’illa. Es poden trobar mostres d’artesania tradicional o local: cistelles, espardenyes, joieria, tèxtil, treballs en vidre, ceràmica, cuir, pintura i obres realitzades per artistes residents a l’illa.

Funciona a partir de primers de maig fins al dia del Pilar (el 12 d’octubre), els dimecres i diumenges de 16 a 22 hores al Pilar de la Mola.
És el principal mercat de Formentera tant per nombre de venedors com pel de visitants, i s’ha convertit en un important punt de trobada. A la seva plaça central hi ha música en viu, i els seus voltants s’animen amb terrasses dels bars veïns. Va néixer d’una iniciativa privada de diversos artistes i artesans i en l’actualitat lluita per mantenir el mateix concepte inicial: mostrar, vendre i promoure l’artesania local. Es poden trobar autèntiques peces d’art i un record de l’illa amb el caràcter que té una peça feta a mà.

Mercat Artesanal de Sant Ferran: Obert cada dia excepte dimecres i diumenges de 20.30 a 24.00 h.
Aquest jove mercat s’ha convertit en un important punt de venda d’artesania, amenitzat tots els dissabtes amb música en viu.

Mercat Artístic de Sant FerranObert cada dia excepte dimecres i diumenges de 20.30 a 24.00 h. S’ha consolidat com un important punt de trobada on pintors i artistes exposen el seu art basat en l’illa. Eventualment els artistes organitzen activitats infantils per dinamitzar i estimular la creativitat en els més petits.

Centre Artesà "Antoni Tur Gabrielet"Obert de dilluns a dissabte, acull múltiples usos. D’una banda, és un mercat amb venda de productes alimentaris autòctons: fruita, verdura, ous i mel de quilòmetre zero. D’altra banda, és una sala d’exposició d’art que inclou puntualment tallers per a la recuperació de l’artesania local.

Altres mercats:
  • Mercat de Sant Francesc: diari als matins (de 10 a 14 h)
  • Mercat de la Savina: diari durant tot el dia (comença a funcionar a partir del juliol fins al 9 de setembre)
  • Mercat des Pujols: diari a les tardes-nits
mostrar_en_view: