Pagina en fase beta 
On és?


L'illa

Formentera és l’illa habitada més petita de les Illes Balears (Espanya). Es troba situada al sud de l’illa d’Eivissa a tan sols 2 milles nàutiques d’aquesta (uns 3 quilòmetres), tot i que la distància entre els ports d’Eivissa i la Savina (Formentera) és de 12 milles (19,3 km).

Tot i tractar-se d’una illa petita (83,2 km2), la seva forma retallada fa que tengui una gran extensió de costa (69 km) en proporció a la seva superfície, amb moltes platges, nombroses cales i racons solitaris on poder perdre’s. L’illa és petita, però accessible i còmoda. La podem recórrer majoritàriament en bicicleta, per les rutes verdes, els boscos de pins i savines i el seu interior rural. Per a trajectes més llargs podem fer servir un cotxe o una moto.

L’illa de Formentera destaca per la seva gran bellesa mediambiental i pel seu paisatge, encara salvatge, de dunes i platges que es conserven en excel·lent estat. En desembarcar a Formentera de seguida respirarem aquest aire característic de pau i ens captivaran les seves aigües, úniques per la seva transparència i color turquesa que evoquen latituds tropicals.

Mapa de Formentera 12 rutes verdes

Formentera a google maps


mostrar_en_view: